Haz

1/C Sınıfı bu senenin son GÖRSEL SANATLAR dersinde karakalem çalışmaları yaptılar.

Haz

3-A sınıfı öğrencileri , Matematik dersinde Uzunluk Ölçüleri konusunu öğrendi.Konuyu pekiştirmek için sınıfta metre ile yazı tahtası , sıra , kitap , kapı gibi nesnelerin en ve boylarını ölçerek sonuçları karşılaştırdılar.

Haz

Uzun, yorucu ama verimli bir yılın ardından 1-A sınıfı öğrencileri hak ettikleri karnelerini 18.06.2021 tarihinde aldılar. Karne sevinci doyasıya yaşayan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Haz

Somut Matematik Kolay Matematik projesi kapsamında 27.05.2021 tarihinde 1-A sınıfı öğrencileri ile sıvıları karşılaştırma etkinliği yapıldı.

Haz

3-A sınıfı öğrencilerinden Ömür Kara , Matematik dersinde Simetri konusu ile ilgili interaktif çalışmaları başarı ile tamamladı.

Haz

Öğrencilerimiz Babalar Günü için hazırlanıyor.

Haz

TURMEPA derneği tarafından 16.06.2021 tarihinde okulumuz 1-C öğrencilerine "denizlerimizde temizliğin önemi" ve "geri dönüşüm" konusunda farkındalık yaratmak amacıyla online atölye düzenlendi. İnteraktif bir anlatımla gerçekleşen atölyeye  öğrencilerimiz etkin bir şekilde katılım gösterdi. Etkinliğin değerlendirme bölümünde öğrencilerimiz çevre temizliği ile ilgili önerilerini görsel sanat ile ifade ettiler.

Haz

TURMEPA derneği tarafından 16.06.2021 tarihinde okulumuz 1-C öğrencilerine "denizlerimizde temizliğin önemi" ve "geri dönüşüm" konusunda farkındalık yaratmak amacıyla online atölye düzenlendi. İnteraktif bir anlatımla gerçekleşen atölyeye  öğrencilerimiz etkin bir şekilde katılım gösterdi. Etkinliği hazırlayanlara teşekkür ediyoruz.

Haz

3-A sınıfı öğrencilerinden Erdem Yüce , Matematik dersinde işlenen Simetri konusu ile ilgili interaktif çalışmayı başarı ile tamamladı.

Haz

TURMEPA derneği tarafından 26.05.2021 tarihinde okulumuz 1-A ve 1-B öğrencilerine "denizlerimizde temizliğin önemi" ve "geri dönüşüm" konusunda farkındalık yaratmak amacıyla online atölye düzenlediler. İnteraktif bir anlatımla gerçekleşen atölyeye  öğrencilerimiz etkin bir şekilde katılım gösterdi. Etkinliğin değerlendirme bölümünde öğrencilerimiz çevre temizliği ile ilgili önerilerini görsel sanat ile ifade ettiler.

Haz

Somut Matematik Kolay Matematik projesi kapsamında 1-A sınıfı öğrencileri 07.06.2021 tarihinde Montessori boncuklarla uzunluk karşılaştırma etkinliği yapıldı.

Haz

Matematik dersinde '' Simetri'' konusunu öğrenen 3-A sınıfı öğrencilerinden Cem Yüksel , etkinlikleri başarı ile gerçekleştirdi.

Haz

3-A sınıfı öğrencileri Matematik dersinde Simetri konusunu öğrendi.Beyza Özsayın , etkinlikleri başarı ile tamamladı.

Haz

3-A sınıfı öğrencilerinden Cemre Özenç  , Matematik dersindeki "Simetri" konusunu çok sevdi. Yüz yüze derste simetrik şekillerle ilgili alıştırmaları başarı ile tamamladı.