May

.1/C sınıfı öğrencileri 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI'nın 102. yılını bir dizi etkinlikle kutluyor.

May

3-A sınıfı öğrencilerinden Almila Demirbaş  ve Erdem Yüce , 19 Mayıs etkinlikleri kapsamında şiirlerini sizlerle paylaştılar.

May

3-A sınıfı öğrencilerinden Beraat Gönci ve Çınar Yıldız , 19 Mayıs Atatürk'ü Anma , Gençlik ve Spor Bayramı için hazırladıkları şiirlerini sizlerle paylaşmak istediler.Öğrencilerimizi kutluyoruz.

May

3-A sınıfı öğrencilerinden Elif Yalçın ,Nisa Yalçın ve Berk İşbilen ,19 Mayıs Atatürk'ü Anma , Gençlik ve Spor Bayramı Etkinlikleri kapsamında şiirlerini sizlerle paylaştılar.Bayramınız kutlu olsun!

May

19 Mayıs coşkusunu uzaktan da olsa yaşamak isteyen 3-A sınıfı öğrencileri , Bandırma vapuru konulu kolaj çalışması yaptı. Farklı malzemeleri kullanarak ortaya çok başarılı çalışmalar çıkardılar. Atatürk'ün Samsun'a giderken bindiği Bandırma vapurunu oluşturdular.

May

3- A sınıfı öğrencilerinden Ömer Öcal ve Nafiye Çiftçi  , 19 Mayıs Atatürk'ü Anma , Gençlik ve Spor Bayramı Etkinlikleri kapsamında şiirlerini sizlerle paylaşmaktan gurur duyuyorlar.

May

3-A sınıfı öğrencilerinden Ömür Kara ve Cemre Özenç  , 19 Mayıs Atatürk'ü Anma , Gençlik ve Spor Bayramı'nızı kutluyor.

May

3-A SINIFI ÖĞRENCİLERİ ANNELER GÜNÜ İÇİN VİDEO HAZIRLADI.

May

HAYATIMIZIN EN DEĞERLİ VARLIKLARI OLAN TÜM ANNELERİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN. 3-A SINIFI ÖĞRENCİLERİ ANNELERİNE BURADAN SESLENMEK İSTEDİ.

May

Her güne bir etkinlik projesi kapsamında 06.05.2021 tarihinde yakın çevremizde bulunan canlıları fark edebilmek için  1-A sınıfı öğrencileri animasyon izledi. Animasyon sonra öğrencilerimiz duygu ve düşüncelerini paylaştı.

May

3-A SINIFI ÖĞRENCİLERİ ,  MATEMATİK DERSİNDE GEOMETRİK CİSİMLERDEN KONİYİ DE ÖĞRENDİ. CANLI DERSTE KONİNİN AÇILIMINI ÇİZEREK , KONİNİN İKİ YÜZÜ OLDUĞUNU , AYRTI VE KÖŞESİ OLMADIĞINI  KAVRADI.

May

3-A SINIFI ÖĞRENCİLERİ FEN BİLİMLERİ DERSİNDE BİTKİLERİN HAYAT DÖNGÜSÜNÜ ÖĞRENMEK İÇİN TOHUM EKİP BİTKİ YETİŞTİRME PROJESİ YAPMIŞTI. 3-A SINIFI ÖĞRENCİLERİNDEN BERK İŞBİLEN , BU ÇALIŞMA İLE YETİNMEYİP BAHÇESİNE KİRAZ FİDANI DİKTİ.

May

3-A SINIFI ÖĞRENCİLERİ , MATEMATİK DERSİNDE DİKDÖRTGEN PRİZMAYI ÖĞRENDİ. FARKLI ETKİNLİKLERLE KONUYU PEKİŞTİREN ÖĞRENCİLER , İNTERAKTİF DİKDÖRTGEN PRİZMA YAPARAK  , AÇILIMINI ÖĞRENDİ.

May

3-A SINIFI ÖĞRENCİLERİ MATEMATİK DERSİNDE GEOMETRİK CİSİMLERLE İLGİLİ ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYOR. CANLI DERSTE İNTERAKTİF  ÜÇGEN PRİZMA YAPARAK , ÜÇGEN PRİZMANIN AÇILIMINI DA ÖĞRENDİ.