2/C sınıfı öğrencileri bu haftaki Görsel Sanatlar dersinde suluboya tekniklerini öğrenmeye devam ettiler. İlk İp Baskısı çalışmalarını başarıyla tamamladılar.

4-A sınıfı öğrencileri Fen Bilimleri dersinde fosil konusunu işledikten sonra fosil yaptılar.

4-A sınıfı öğrencileri , Türkçe dersinde Kirpi Masalı adlı parçayı işledikten sonra Görsel Sanatlar dersinde kirpi etkinliği yaptı.

2-C Sınıfı öğrenirken eğleniyor. Bir deste kır çiçeği elimizde, keyfimiz yerinde.

13/09/2021 Pazartesi günü Beden Eğitimi ve Oyun dersinde 1A sınıfının öğrencileri 4B sınıfındaki abla ve ağabeyleriyle oyunlar oynayarak eğlendiler.

2-A sınıfı öğrencileri 08.09.2021 tarihinde Hayat Bilgisi dersinde Kendimi Tanıtıyorum konusunu yaratıcı drama etkinlikleri ile yaptı.

2-A sınıfı öğrencileri 09.09.2021 tarihinde Hayat Bilgisi dersinde Farklılıklarımız konusunu yaratıcı drama etkinlikleri ile yaptı.

Somut matematik kolay matematik projesi kapsamında 10.09.2021 tarihinde 2-A  sınıfı öğrencileri matematik dersinde Montessori 55'li Boncuklar ile onluk ve Birlik etkinliği yaptılar.

Her güne bir oyun  projesi kapsamında 13.09.2021 tarihinde 2-A sınıfı öğrencileri Geleneksel Çocuk Oyunlarından "Mendil Kapmaca" oynunu zevkle oynadılar.

2-C Sınıfı öğrencileri okulda ilk günlerinin coşkusunu yaptıkları resimlerle ifade ettiler.

6 Eylül 2021 tarihinde okullarımız açılıyor, çocuklarımız heyecanlı, bizler mutluyuz.İlköğretim Haftası etkinlikleri için hazırlanıyoruz.

Tem

Geçen dönemde olduğu gibi EBA Eğitim Bilişim Ağı ödülleri sahiplerini buldu.3-A sınıfı öğrencilerinden  okul birincisi Berk İşbilen , ikincisi Beyza Özsayın , üçüncüsü ise Almila Demirbaş oldu.Hem okulda , hem de sınıflarında dereceye giren öğrencilerimizi kutluyor , başarılarının devamını diliyoruz.

Haz

Uzun, yorucu ama verimli bir yılın ardından 1-C Sınıfı öğrencileri hak ettikleri karnelerini aldılar. Karne sevinci doyasıya yaşayan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Haz

3-A sınıfı öğrencileri , hafta içinde Görsel Sanatlar dersinde ''Babalar Günü'' konulu çalışma yaptı. Bu vesile ile tüm babaların Babalar Günü  kutlu olsun.

Haz

TURMEPA derneği tarafından 16.06.2021 tarihinde okulumuz 1-C öğrencilerine "denizlerimizde temizliğin önemi" ve "geri dönüşüm" konusunda farkındalık yaratmak amacıyla online atölye düzenlendi. İnteraktif bir anlatımla gerçekleşen atölyeye  öğrencilerimiz etkin bir şekilde katılım gösterdi. Etkinliği hazırlayanlara teşekkür ediyoruz.