4B Sınıfı öğrencileri 24 Kasım 2021 tarihinde görsel sanatlar dersinde portre çalışması yaptı.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü vefatının 83. yıl dönüm saygı, minnet ve rahmetle andık.

4-A sınıfı öğrencileri Atatürk Haftası etkinliği olarak kendi bayraklarını oluşturdular.Oluşturdukları bayrakları gururla sergillediler.

4-A sınıfı öğrencileri İngilzce dersinde dünya çocuklarını canlandırdı.

4-A sınıfı öğrencileri İngilizce dersinde dünya çocuklarını canlandırdılar.

4-A sınıfı öğrencileri İŞngilizce dersinde dünya çocukları canlandırdılar.

4-A sınıfı öğrencileri İngilizce dersinde dünya çocuklarını ülkelere ait  kostümleriyle canlandırdılar.

Bu hafta 4- A sınıfı öğrencileri Fen Bilimleri dersinde , Beslenme konusunu öğrenmeye devam etti. Sağlıklı beslenebilmek için hangi besin grubundan ne kadar yememiz gerektiğini etkinlik yaparak öğrendi.

4-A sınıfı öğrencileri Trafik dersinde öğrendikleri trafik unsurlarını pekiştirmek için trafik modeli oluşturdular.Oluşturdukları model üzerinde cadde ,yaya , sürücü , kaldırım  , ışıklı trafik cihazı ve trafik işaretlerini göstererek öğrendiklerini tekrar edip pekiştirdiler.

Görsel Sanatlar dersinde 4-A sınıfı öğrencileri suluboya ile yaprak baskısı yaptı. Çalışmalarında sonbaharda dökülen yaprakları kullandılar.

4-A sınıfı öğrencileri İnsan Hakları ,Yurttaşlık ve Demokrasi dersinde  Çocuk Hakları konusunu öğrenmeye devam ediyor. Konuyu pekiştirmek için afiş çalışması yaptılar.Yetişkinler gibi  çocukların da hakları olduğunu öğrendiler.

2-C Sınıfı 11.10.2021 tarihli MÜZİK dersinde koro çalışmalarına devam etti. CUMHURİYET BAYRAMI hazırlıklarımız devam ediyor.

2/C Sınıfı öğrencileri GÖRSEL SANATLAR dersinde suluboya tekniklerini öğrenmeye ve uygulamaya devam ediyor.

Yerkabuğunun farklı mineraller içeren kayaçlardan oluştuğunu; kayaç tabakalarında taşlaşmış canlı kalıntılarının bulunduğunu ve bunların fosil olarak tanımlandığını öğrendik. 28.09.2021 tarihinde Fen Bilimleri dersimizde tuz hamuru ile dinazor fosili etkinliğini tamamladık.

Her ders oyunla güzel. 2/C sınıfı öğrencileri ritmik saymaları öğreniyor.