Sağlıklı Gelecek İçin Hijyenik Okullar Projesi

"Sağlıklı Gelecek İçin Hijyenik Okullar projesi; resmî ilköğretim kurumlarındaki öğrenciler olmak üzere, hizmetliler, kantin görevlileri ve öğrenci velilerini de kapsayan geniş bir kitleyi; Genel alan temizliği okul hijyeni ve sağlık açısından önemi hususunda bilgilendirmek, doğru temizlik alışkanlıkları  kazandırmak amacıyla hazırlanmış  bir eğitim projesidir.

Sağlıklı Gelecek İçin Hijyenik Okullar Projesi için Tıklayınız.

Yayın: 29.10.2019 - Güncelleme: 29.10.2019 13:47 - Görüntülenme: 314