Okulumuz anasınıfı öğrencilerinin aylık aidatı 300,00 TL olarak belirlenmiştir. Aidatların aşağıda belirtilen banka hesabına yatırılıp, dekontun bir nüshası ilgili öğretmene teslim edilmesi gerekmektedir.

Okulumuz 1-B şubesi 15.02.2024 Perşembe günü saat 12.30'da sınıf öğretmeni başkanlığında 2. dönem başı veli toplantısı yapılacaktır. İlgili şubenin velileri toplantıya katılmalarını önemle rica ederiz.

Okulumuz 4. sınıf öğrencileri 14.02.2024 Çarşamba günü 09.00-12.00 saatleri arasında Akatlar Çocuk Bilim Merkezi'ne gezi düzenleyecektir.

Öğretmen veli görüşmeleri aşağıda belirtilen çizelge doğrultusunda randevu alınarak yapılacaktır.

Tüm velilerimizin görüşme çizelgesine uymalarını rica ederiz.

Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlama programı 29 Ekim 2023 Pazar günü saat 10.00'da okulumuz bahçesinde yapılacaktır. Tüm velilerimiz davetlidir.

Veli Akademileri projesi kapsamında 20.10.2023 Cuma günü saat 13.00’te okulumuz çok amaçlı salonunda okulumuz öğretmeni Nihat KAYAR tarafından “Okul Başarısında Ailenin Rolü” konulu seminer verilecektir.

Tüm veliler seminere davetlidir.

Ağu

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında anasınıfı ve 1. sınıfa kayıt olabilecek öğrencilerimizin doğdukları aylara göre çizelgesi çizelgedeki bilgiler doğrultusunda 03 Temmuz 2023 tarihi itibariyle kayıtlarımız başlayacaktır

Okulumuza kesin kaydı yapılacak öğrencilerin kayıt alanımızda ikamet etmesi ve adreslerinin Ulusal Adres Veri Tabanında güncel olması gereklidir.

Kayıt anında bir sorun yaşamamanız için E-Kayıt Sisteminden öğrencinin kayıt ile ilgili bilgilerinin kontrol edilerek bilgilerde yanlışlık olması durumunda ilgili Nüfus Müdürlüğüne başvurulması gerekmektedir.

.           Öğrencinizin hangi okula kayıt yaptıracağını aşağıdaki linkten ve e- devlet ten öğrenebilirsiniz

İlköğretim Haftası kutlamaları için hazırlanacak programa katılım sağlamak isteyen öğrencilerimizin, etkinlik ve çalışmalarını 2/C Sınıf öğretmeni Serdal Canik'e ulaştırmaları rica olunur.

Ock

"Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek" projesi kapsamında "Bağımlılık" konulu resim yarışması için yapılacak resim çalışmaların en geç 26 Mart 2021 Cuma gününe kadar ilgili sınıf öğretmenine teslim edilmesi gerekmektedir.

Ock

Elektronik ortam üzerinden bizimle iletişime geçmek için bernarnahumilkokulubesiktas@gmail.com adresini kullanabilirsiniz.

Ock

Enerji tasarrufu haftası her yıl ocak ayının ikinci pazartesi günü başlar ve 1 hafta sürer.

Enerji tasarrufu haftası süresince okullarda birçok etkinlik yapılır. Enerji tasarrufu hakkında şiirler, öyküler, hikayeler, afişler ve daha birçok şey öğrenciler tarafından yapılarak öğrenilmesi sağlanır.

1. Sınıf öğrencilerimiz aşıya gitmeden önce yığılmaları önlemek amacıyla mutlaka velileri tarafından randevu alınması gerekmektedir.

Harici canlı derslerde her ders için yeni ID ve şifre oluşturulması, ders oluşturulurken Bekleme Odası (Waiting Room) özelliğinin aktif edilmesi ve bunun neticesinde doğru isme sahip olmayan kişileri derse alınmaması, öğrencilerin isimlerini değiştirebilme seçeneğinin kapalı olması önem arz etmektedir.

Covid19 salgınına bağlı olarak temaslı veya şüpheli olan öğretmenlerin uzaktan eğitim görevlerini devam etmeleri gerekmektedir.

Sosyal Kulüp Öğrenci Tanımlama modülüne tüm öğrencilerimiz ilgili sınıf öğretmeni tarafından tanımlanması gerekmektedir.