T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / BEŞİKTAŞ - Bernar Nahum İlkokulu

Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Resim Yarışması

"Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek" projesi kapsamında "Bağımlılık" konulu resim yarışması için yapılacak resim çalışmaların en geç 26 Mart 2021 Cuma gününe kadar ilgili sınıf öğretmenine teslim edilmesi gerekmektedir.

- Yarışmaya okulumuzdaki tüm öğrencileri katılabilecektir. 

  • - Uzaktan eğitim sürecinde öğretmenler öğrencilerden eserlerini on-line ortamda (mail, cep telefonundan fotoğraf vb. şekilde) alarak snsg.yesilay.org.tr'den başvuruları yapabilecektir. Öğrenciler hazırladıkları eserlerini daha sonra kayıtlı oldukları okul müdürlüklerine, 26.03.2021 tarihine kadar teslim edecektir..

- Okullar snsg.yesilay.org.tr adresine girerek sayfanın sağ üst kısmında bulunan "Yarışmaya Katıl" butonuna tıklayıp, sisteme giriş yapacaklardır. (Giriş ekranında yer alan MEBBİS numarası- girişlerin yapıldığı okulda görevli öğretmene ait olmalıdır. Kadrolu olduğu okulun dışında başka bir okulda görevlendirme ile bulunan öğretmenlerin giriş yapması durumunda girilen eserler öğretmenin kadrolu olduğu okulda görülecektir. Bu konuya dikkat edilmesi gerekmektedir.) Okullarda kurulan komisyon açılan sayfada yer alan yönlendirmeleri dikkate alarak, öğrencilerden gelen tüm eserleri sisteme yükleyecek, öğrenci tarafından okula teslim edilmiş ancak sisteme girişi yapılmamış eserlerden okul müdürlükleri sorumlu olacaktır.

Son Teslim Tarihi :26.03.2021

 

Yarışma Koşulları :35×50 cm resim kağıdı, serbest teknikle (Sulu boya ,pastel boya ,guaj boya,kara kalem ve kolaj )

Yarışmaya katılacak eserlerin ön  yüzünde herhangi bir isim vs.olmayacaktir.Eserin arka yüzünün sol alt köşesine ;

 

- Adı-Soyadı,
- Sınıfı ve Okulu
- İli-İlçesi
eksiksiz bir şekilde yazılacaktır. Bu bilgiler esere zarar vermeyecek bir kalemle yazılmalıdır.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 13.01.2021 - Güncelleme: 14.01.2021 00:44 - Görüntülenme: 727
  Beğen | 63  kişi beğendi