19 Mayıs Atatürk'ü Anma ,Gençlik ve Spor Bayramı'nı coşku ile kutladık.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı töreninde öğrencilerimiz hünerlerini sergilediler.Bayramınız kutlu olsun çocuklar.

Nis

Bernar Nahum İlkokulu olarak daima farklı ve yenilikçi etkinliklerle eğitim faaliyetlerimizi sürdürmekten gurur duyuyoruz.18-23 Nisan tarihlerinde hafta boyunca çok farklı aktivitelerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı dolayısıyla düzenlediğimiz Bernar Nahum Çocuk Festivali, farklı  etkinliklere sahne oldu.Hafta boyunca öğrencilerimizin hazırladığı tiyatro gösterisini izledik , farklı yarışmalar yaptık , spor turnuvaları düzenledik,afiş boyama çalışması yaptık , oynadık ,dans ettik , şarkılar söyledik  ve de çok eğlendik. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun!

Mrt

4-A sınıfı öğrencilerinden Nisa Yalçın, Elif Yalçın ve Ömer Öcal  ''Maddenin Halleri'' konusunu pekiştirmek için evde deneyler yaptılar.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü Etkinlikleri çerçevesinde 4-A sınıfı öğrencileri ,  marşımızın on kıtasını öğreniyorlar. Etkinliğe destek veren Elif Yalçın ve Nisa Nisa Yalçın'ı alkışlıyoruz.

Mrt

Geleneksel Çocuk Oyunları kapsamında düzenlenen Mendil Kapmaca Yarışlarında bugün okulumuz 4. sınıf öğrencileri , ilk etabı geçerek 2-0 yendiler.Kendilerini tebrik ediyor , başarılar diliyoruz.

Mrt

03.03.2022 tarihinde okulumuz 2. Sınıf öğrencileri  İstanbul tarihi yarımada da bulunan İstanbul Arkeoloji Müzesine öğretmenleri rehberliğinde gezi düzenledi. Binlerce yıl önce bu coğrafyada yaşayan insanların yapmış olduğu heykelleri, aletleri, resimleri vb. şaşırarak ve hayranlıkla gezdiler. Kadeş Anlaşmasından, Zeus heykeline, Firavun mezarına, binlerce eserin mermere oya gibi işlenmesine büyük bir hayranlıkla gözlemlediler.

4-A sınıfı öğrencilerinden Erdem Yüce , ''Manyetik Alan Trübünü Projesi '' ile TEKNOFEST'e ''İnsanlık Yararına'' kategorisinde katıldı.Kendisini tebrik ediyor ve başarılar diliyoruz.

Birinci eğitim öğretim yılının sona ermesi sonrasında , Bernar Nahum İlkokulu EBA Şampiyonları da belli oldu. 4-A sınıfı öğrencileri yine hem okulda hem de sınıfta ilk üç dereceyi alarak madalyalarına kavuştular. Okul ve sınıf birincisi  Berk İşbilen , ikincisi Nisa Yalçın , üçüncüsü Elif Yalçın oldu.Öğrencilerimizi kutluyor , başarılarının devamını diliyoruz.

4-A sınıfı öğrencileri Sosyal Bilgiler dersinde Milli Mücadele Kahramanları konusunu işledi.Kahramanlara hayat veren öğrenciler oldukça başarılıydı.

4-A sınıfı öğrencileri Sosyal Bilgiler dersinde Milli Mücadele Kahramanları konusunu işledi.Konuyu pekiştirmek için sınıfta kahramanları canlandırdılar.