Etiket Sonuçları: tasarım

Mrt

Eko Okulları projesi kapsamında iki yıldır okulumuzda devam eden çalışmada 2024 yılı Şubat ayı konusu geri dönüşümden robot tasarımı yapmakta. Okulumuzun öğrencileri birbirinden güzel robot tasarladılar. Tasarlanan robotlar okulumuzun Eko Panosunun önünde sergilenmeye başlandı. Sergimiz mart ayı boyunca sergilenecek.

Nis

Öğretmenlerimizin özgün öğretim materyalleri tasarlayarak öğretim süreçlerinde bunları kullanmaları değişen eğitim anlayışı ve öğretim programlarının temel unsurlarından biridir. Ülkemizde eğitim ve öğretim alanında kullanılan materyal ve etkinliklere ek olarak yenilikçi, özgün, işlevsel, materyal ve etkinliklerin üretilmesi, eğitimciler tarafından bilinmesi, paylaşılması ve örnek çalışmaların modellik ederek yaygınlaştırılması amacıyla İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bu sene ikincisi yürütülen "2.Ulusal Öğretmenler Arası Yenilikçi Öğretim Materyalleri Tasarım Yarışması" nda değerlendiricilik yapmak isteyen olan öğretmenlerimiz için başvuru ekranının açılmıştır.

Görev almak isteyen öğretmenlerin başvuruyu sadece İstanbul ilinde görevli kadrolu, sözleşmeli özel ya da devlet okullarında görevli öğretmenlerimiz materyal.istmem.com adresinden ulaşabilir.

Başvurular 1 Temmuz 2020 tarihine kadar yapılabilecektir.

Ock

Edirne İl Millî Eğitim Müdürlüğünün; 15 Aralık 2019 - 22 Haziran 2020 tarihleri arasında, Türkiye geneli tüm anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise ve dengi okullarda görev yapan öğretmenlere yönelik, ekli bilgi ve belgeler doğrultusunda "Ulusal Öğretmenler Arası Yenilikçi Öğretim Materyalleri Tasarım Yarışması" düzenleyecektir.

Muğla İl Millî Eğitim Müdürlüğünün; STEM ile 21. Yüzyıl Becerileri Projesi kapsamında, 01 Aralık 2019 - 15 Mart 2020 tarihleri arasında tüm ilkokul öğretmenlerine yönelik "Eğitimde STEM Temelli Etkinlik Tasarım Yarışması" düzenleyecektir.