Etiket Sonuçları: Akatlar Bilim Merkezi

Okulumuz 4. sınıf öğrencileri 14.02.2024 Çarşamba günü 09.00-12.00 saatleri arasında Akatlar Çocuk Bilim Merkezi'ne gezi düzenleyecektir.

Mrt

4-A sınıfı olarak 13.03.2020 perşembe günü saat 09.00 da Beşiktaş Akatlar Bilim Merkezine gittik. Bilim Merkezi öğretmeni liderliğini İlk deney olan "Kirli Suyun Arıtımı" yapıldı. Suyun canlılar için önemi, su olmazsa neler olabileceği konusunda sınıfla beyin fırtınası yapıldıktan sonra ilk deney yapıldı. Çocukların çok keyif olduğu deneyde kirli suyun nasıl aritilabilecegini deneylediler... Akatlar Bilim Merkezi öğretmenlerine çok teşekkür ederiz...

4/C BİLİM İNSANI OLMA YOLUNDA KARARLILIĞINI SÜRDÜRÜYOR, BUGÜN AKATLAR KÜLTÜR MERKEZİ'NİN ÇOCUK BİLİM MERKEZİ'NDE İKİ DENEY YAPTIK VE DÜNYA'NIN YAPISINA DAİR BİLGİLERİMİZİ PEKİŞTİRDİK. BESİN ÖGELERİNİ VE İÇERİKLERİNİ İKİ DENEYLE GÖZLEMLEDİK. GEZİMİZ ÇOK VERİMLİ VE BOL DENEYLİ GEÇTİ. YENİ DENEYİMLERE HAZIRIZ. YAŞASIN BİLİM!