Okulumuz 4-B sınıfı öğrencileri, Sosyal Bilgiler dersinde Bireysel Farklılıklar konusunu empati kurarak, içseleştirerek, duyumsayarak ve fark ederek altarnatif bir yöntemle işledi.

KENDİ FOSİLİNİ KENDİN YAP deneyi ile öğrenciler FOSİLLER konusunu yaparak yaşayarak öğrendiler. Tüm sorular  karşılığını  buldu. Yapım aşamaları heyecan verici idi. Yorulduk ama bu çalışmaya değdi. YAŞASIN BİLİM

2 . Sınıflar Ingilizce alfabe öğreniyor.

Ingilizce dersimizde,  dansı bir yöntem olarak kullanmak öğrencilerin derse aktif katılımını sağlamakta...

Okulumuz 4-B sınıfı öğrencileri İnsan Hakları, Yurttaşlık ve Demokrasi dersinde insan olmanın özelliklerini örendiler. Karagöz Hacivat canlandırması ile insanı diğer canlılardan ayıran özellikleri bir kez daha fark ettiler.

Projemizin ikinci aşamasında , İstanbul resimleri bulunan posta kartlarını İngilizce olarak proje ortaklarımıza göndermek üzere hazırladık.

Okulumuz 4-B sınıfı başkanlık seçimlerini başarıyla tamamlamıştır. Başkanımıza başarılar dilerim.

1-B sınıfı bugün çizgi çalışmalarında kendilerini akranlarıyla değerlendirirken hem öğrendiler, hem de eğlendiler .

İstanbul Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen İstanbul Veli Akademileri eğitimleri, 2019-2020 eğitim öğretim yılında da devam ediyor.

Proje kapsamında okulumuz Bernar Nahum İlkokulu'nda da program açılacaktır.

2-A sınıfı olarak E-Twinning projemize bugün başladık.İlk olarak Avrupa'daki ülkelerin bayraklarını gördük,boyadık,eğlendik.

Okulumuz 2-A sınıfı öğrencileri ´´Sağlık İçin Hareket Et´´ projesi kapsamında dersin ilk 10 dakikasında spor etkinliği gerçekleştirmiştir..

Sağlıklı Gelecek için Hijyenik Okullar projesi kapsamında, 23 Eylül 2019 Pazartesi günü,  1. Ders saatinde ´´Dersimiz Temizlik´´ konulu etkinlik yapılmıştır. Okulumuz 3-B sınıfı öğrencileri etkinliğin ana konusu olan ´´Gıda hijyeni´´ ile ilgili etkinliklere aktif olarak katılım sağlamışlardır.

İnsan Hakları  ve Vatandaşlık dersimiz çok eğlenceli geçiyor.  Bilgi Üniversitesinin hazırladığı  "Söz Küçüğün" kutu oyunu ile çocuklar hem eğleniyor hem de haklarını öğreniyorlar...

Genel Müdürlüğümüz tarafından Hayat Boyu Öğrenme etkinlikleri kapsamında 15 Temmuz Demokrasi Mücadelemiz ve Şehitlerimiz Kısa Film Yarışması düzenlendi.

Bu kapsamda;

Birincilik ödülünü Bursa Yıldırım Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünden Ali Haydar YILDIRIM'ın 'Din Görevlisinin Gözünden 15 Temmuz' kısa filmi

İkincilik ödülünü Giresun Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünden Bekir KÜPELİ'nin 'Emanet' kısa filmi

Üçüncülük ödülünü İstanbul Bostancı Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünden Feride Ceyda ELKAYA'ın 'Özgürlüğe Giden Yol' kısa filmi almıştır.

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü kutlamaları çerçvesinde yapılan programımızda emeği geçen başta öğretmenimiz Hilal KAHVECİ olmak üzere tüm öğretmenlerimize teşekkür eder, öğrencilerimize başarılı çalışmalarından dolayı kutlarız.

Tüm şehitlerimizi rahmet, şükran ve minnetle anar, gazilerimize sağlıklı uzun yıllar dileriz.