Mrt

İstannul İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün 28.02.2024 tarihinde Etiler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde düzenleğini "İstiklal Marşı'mızı Güzel Okuma Yarışmasına" okulumuzun temsilen öğrencilerimizden Zehra Y. adlı öğrencimiz katılmıştır. Öğrencimizi tebrik ederiz.

Mrt

Okulumuzun 4-A sınıfı öğrencileri Maddenin Isı Etkisiyle Değişimi konusunu atık malzemeleri kullanarak 27.02.2024 tarihinde sınıfta yaptılar. Yaparak yaşayarak deneyimledikleri konuyu zevke yaptılar.

Mrt

Bernar Nahum İlkokulu Tiyatro Topluluğunun hazırladığı "Çiçek Prenses" adlı çocuk tiyatrosunda provalara devam eidyoruz. Okulumuz öğretmenlerinden Ali Ateş'in yönettiği oyun 27 Mart Dünya Tiyatrolar Gününde seyircisi ile buluşmayı hedefliyor.

Mrt

Eko Okulları projesi kapsamında iki yıldır okulumuzda devam eden çalışmada 2024 yılı Şubat ayı konusu geri dönüşümden robot tasarımı yapmakta. Okulumuzun öğrencileri birbirinden güzel robot tasarladılar. Tasarlanan robotlar okulumuzun Eko Panosunun önünde sergilenmeye başlandı. Sergimiz mart ayı boyunca sergilenecek.

Mrt

Ekim 2022 tarihinden beri okulumuzda yürütmüş olduğumuz Uluslararası Eko Okulları projesinde Yeşil Bayrak başvuru hakkına ulaştık. Yeşil Bayrak ödülü için başvurumuzu 29.02.2024 tarihinde Eko okul koordinatörümüz Ali Ateş yaptı. Sonuçlar bir ay içinde açıklanacak.

Şbt

Ana Sınıfı A şubesi öğrencilerimiz renklerle örüntü çalışması yaparak, sıralamayı oyun şeklinde oynayarak öğrendiler.

Filistin için yastayız.

Veli Akademileri projesi kapsamında 20.10.2023 Cuma günü saat 13.00’te okulumuz çok amaçlı salonunda okulumuz öğretmeni Nihat KAYAR tarafından “Okul Başarısında Ailenin Rolü” konulu seminer düzenlenmiştir.

Seminere veliler ilgi gösterdiler. Semienr sonunda karşılıklı soru cevap ile velilerimiz konu hakkında bilgi sahibi oldular. Velilerimize katılımlardından, öğretmenimiz Nihat KAYAR'da emeğinden dolayı teşekkür ederiz.

Ock

Okumayı ,yazmayı öğrenen 1-B sınıfı öğrencileri öğretmenleri ile birlikte bir kutlama yaparak belgelerini aldılar.

1-B sınıfı öğrencileri , matematik dersinde ritmik sayma konusunu pekiştirmek için kendi yapbozlarını yaptı. Hem oynadılar ,hem de konuytu pekiştirdiler.

Eyl

1-B sınıfı öğrencileri  , bu hafta görsel sanatlar dersinde pastel boya ile sınırlı boyama çalışmaları yaptı.

Eyl

1-B sınıfı öğrencileri ''E'' sesini öğrendikten sonra evde ' e kurabiyeleri hazırladı. El becerilerini sergileyen 1-B sınıfı öğrencileri beslenme saatinde yaptıkları kurabiyeleri arkadaşlarıyla paylaştı.

Eyl

1-B sınıfı öğrencileri ilk grup çalışmasını başarı ile gerçekleştirdi.

Haz

2021-2022 eğitim öğretim yılının bitmesi ile Bernar Nahum İlkokulu EBA Şampiyonları da belli oldu.Bu yıl okulumuzda EBA'yı en aktif kullanan ve yüksek puan elde eden 4-A sınıfı öğrencilerinden Elif Yalçın , Nisa Yalçın ve Berk İşbilen  ilk üç sırayı paylaştı.Öğrencilerimizi tebrik ediyor , başarılarını devamını diliyoruz.

Haz

4-A sınıfı öğrencileri , 31 Mayıs 2022 tarihindeki tören ile okulumuzdaki eğitim hayatına veda etti.Öğrencilerimize bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar dileriz.