Etiket Sonuçları: fen bilimleri

Mrt

Okulumuzun 4-A sınıfı öğrencileri Maddenin Isı Etkisiyle Değişimi konusunu atık malzemeleri kullanarak 27.02.2024 tarihinde sınıfta yaptılar. Yaparak yaşayarak deneyimledikleri konuyu zevke yaptılar.

Ock

3-A sınıfı öğrencileri , çok sevdikleri Fen Bilimleri dersinde öğrendikleri Işık ve Işık Kaynakları konusunu pekiştirmek için evde deneyler yapmaya devam ediyor.Nafiye Çiftçi de evde ışığın görme olayındaki etkisini , görme olayının gerçekleşmesinde ışığa olan gereksinimizi deney yaparak pekiştirdi.

Ara

3-A sınıfı öğrencileri bu hafta Fen bilimleri dersinde ışığın görmedeki rolünü deney yaparak pekiştirdi.Beyza , evde deney yaparak görme olayının gerçekleşmesi için ışığa ihtiyaç olduğunu deneyerek gördü.Bizlerle de paylaşmak istedi.

Kas

3-A sınıfı öğrencileri Fen Bilimleri dersinde öğrendikleri itme ve çekme kuvvetinin cisimlere etkisini deneyerek pekiştirdiler.

Kas

4\C Sınıfı Fen Bilimleri dersi etkinliğini tamamlamak için olağanüstü çaba harcıyor. SAĞLIKLI Besleniyorum, Hamburgerimi Kendim Yapıyorum çalışmamızda elimize ulaşan çalışmaları sizlere sunuyoruz ve herkese çok teşekkür ediyoruz.

4/C Bilim İnsanları Durmadan ve Yorulmadan Çalışıyor : Besinlerin içeriği nedir? Dünya'nın 3/4' ü, vücudumuzun 3/4'ü sudur. Peki aynı şey besinler için de geçerli mi? İşte soruların cevapları....

3-B sınıfı öğrencilerimiz Fen Bilimleri dersinde Dünya'mızın katmanlarını öğrendiler.