Etiket Sonuçları: Ziyaret

Ara

Okulumuz 3-B sınıfı öğrencileri "Bu Günden Yarına Emniyetle El Ele"  projesi kapsamında Etiler Şehit Naci Soydan Polis Merkezi Amirliğini ziyaret ettiler. Ziyaret esnasında Polis Merkezi'ni, merkez birimlerini, polislerin çalışma ortamlarını  yakından gördüler. Polis memurlarının hangi koşullarda çalıştıklarıını ve neler yaptıklarını polis memurlarından dinlediler.

Bu gezi sayesinde öğrencilerimiz pek çok kazanım elde ettiler.

Etiler Şehit Naci Soydan Polis Merkezi Amirliğinde görevli tüm polislerimize konukserverliğinden dolayı teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz 3-B sınıfı öğrencileri 19.12.2019 Perşembe günü saat 09.00'da Etiler Şehit Naci Soydan Polis Merkezi Amirliğini ziyaret edeceklerdir. Öğrencilerimizin veli izin belgeleri en geç 18.12.2019 tarihine kadar sınıf öğretmeni Hayriye hanıma teslim edilmesi gerekmektedir.

Hava Kuvvetleri Komutanlığı 11. Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığının, Türk gençliğine havacılık sevgisi aşılamak amacıyla İstanbul Yolu 13.km. Şaşmaz/ANKARA adresinde bulunan Hava Kuvvetleri Müzesinin, Pazartesi günleri hariç her gün 09.00-16.30 saatleri arasında ücretsiz olarak ziyaret edilebilecektir.

İlimiz Fatih ilçesi Sultanahmet Bölgesinde bulunan "Cumhuriyet Eğitim Tarihi Müzesi" rehberli müze tanıtım uygulamalarına başlamıştır.

Müzeyi ziyaret öncesinde Müze Müdürlüğüden randevu alınması gerekmektedir.

Öğretmenlerimizin dikkatine.

Eyl

Beşiktaş İlçe Milli Eğitim müdürümüz Sayın Nesrin KAKIRMAN çalışmalarımızı incelemek üzere okulumuzu ziyaret etti. Öğretmenlerimizle eğitim öğretim ile ilgili bilgi paylaşımında bulunan müdürümüze teşekkür ederiz.