Etiket Sonuçları: Sergi

Kas

Okulumuz 2-B sınıfı öğrencileri cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün ebediyete intikalinin 81. yıldönümü münasebetiyle "ATATÜRK" konulu resim çalışmalarını sergileyerek, Atatürk ile ilgili duygu ve düşüncelerini görsel olarak ifade ettiler.

Kas

Okulumuz 2-B sınıfı öğrencileri 10 Kasım Atatürk'ü Anma etkinlikleri kapsamında "Benim Gözümle Atatürk" konulu resim çalışmalarına devam ediyorlar.

GÖRSEL SANATLAR DERSİNDE YAPILAN ÇALIŞMALARIN MUHAFAZA EDİLMESİ GEREKMEKTEDİR. YAPILAN ÇALIŞMALAR, ÖZELLİKLE YARIM KALANLAR EVDE TAMAMLANMALI VE YIL SONU YAPILACAK SERGİ İÇİN ÖZENLE SAKLANMALIDIR.

Şbt

23 Şubat 2017 tarihinde öğrencilerimizin Resim Kulübü çalışmalarının sergisi ile yeni yaptırdığımız Bağışçı ve Atatürk köşelerimizin açılışı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn.Dr.Önder ARPACI ,bağışcımız Sn.Neşe NAHUM hanımefendi ile Beşiktaş ilçemizin değerli okul müdürlerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.