Etiket Sonuçları: CUMHURİYET

Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlama programı 29 Ekim 2023 Pazar günü saat 10.00'da okulumuz bahçesinde yapılacaktır. Tüm velilerimiz davetlidir.

3-A sınıfı öğrencileri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı sanal ortamda coşku ile kutladı.Yaşasın Cumhuriyet !...

1/C sınıfı öğrencileri 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZIN 97. yılı için bir araya gelemeseler de, coşkuları engel tanımıyor.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI hazırlıklarımız devam ediyor.

Cumhuriyetimizin 97. yılı kutlama hazırlıkları devam ederken  okulumuz 1/C sınıfı öğrencisi ELİF BÜYÜK CUMHURİYET ŞARKISI'nın provalarını tamamlıyor.

CUMHURİYETİN 96. YILINI COŞKUYLA KUTLADIK.

CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİMİZİ COŞKUYLA KUTLADIK.VELİLERİMİZE DE KATILIMLARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

BEŞİKTAŞ İLÇE MERKEZİNDE TERTİP EDİLEN CUMHURİYETİMİZİN 96. YILI  KUTLAMA TÖRENİNE KATILDIK.

3-B Sınıfı öğrencileri Cumhuriyetimizin kuruluşunun 96. yılını bir bir gösteriyle süslediler.

YAŞASIN CUMHURİYET, YAŞASIN TÜRK MİLLETİ!

BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN, DAHA NİCE BAYRAMLARA!

4/C SINIF KOROSU OLARAK HAZIRLADIĞIMIZ MARŞLARI CUMHURİYET BAYRAMIMIZDA HEP BERABER COŞKU İLE SÖYLEDİK.

YAŞASIN CUMHURİYET, YAŞASIN TÜRK MİLLETİ!

BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN, DAHA NİCE BAYRAMLARA!

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları için hazırlıklarımızı tamamlıyoruz.

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 96. yılı münasebetiyle panolarımızı günün anlam ve önemine uygun süsledik. Tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, 81 ilde ve yurt dışında yaşayan bütün vatandaşların bayramını tebrik etti.

Okulumuz konferans salonunda 30.102019 Çarşamba günü saat 11.00'de velilerimize yönelik "Atatürk ve Cumhuriyet" belgeseli sunumu yapılacaktır. Tüm velilerimiz davetlidir.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Nesrin Kakırman'ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı;

Türk milli kahramanlarımız çok uzaklardan bizleri ziyarete geldiler. Kurtuluş Savaşı ve cumhuriyetin önemi hakkında farkındalık yarattılar.

Cumhuriyet Bayramı nedeniyle düzenlenecek olan programa tüm öğrenci ve velilerimizin Türk bayraklarıyla gelmelerini arzu ediyoruz.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Programımızın Genel Provayı tamamladık.

İl Millî Eğitim Müdürümüz  Sayın Levent Yazıcı, 29 Ekim Cumhuriyetimizin kuruluşunun 96. Yıl dönümü vesilesiyle kutlama mesajı yayımladı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle sınıf ve okul süslemelerin 28.10.2019 Pazartesi gününe kadar tamamlanması gerekmektedir.

Cumhuriyet Bayramı, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 29 Ekim 1923'te Cumhuriyet yönetimi ilan etmesi anısına her yıl 29 Ekim günü Türkiye'de ve Kuzey Kıbrıs'ta kutlanan bir millî bayramdır. Cumhuriyet Bayramı'nın kutlandığı ülkelerde 28 Ekim öğleden sonra ve 29 Ekim tam gün olmak üzere bir buçuk gün resmî tatildir.

Bu anlamda 28 Ekim 2019 Pazartesi günü ilk 3 ders eğitim yapılacaktır. Ardından saat 10.00 'da Kutlama Programı başlayacaktır.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle düzenlenecek olan Kutlama Programı öncesi genel provamız 25 Ekim 2019 Cuma günü saat 11:00'de yapılacaktır.