Etiket Sonuçları: Akademi

Veli Akademileri projesi kapsamında 20.10.2023 Cuma günü saat 13.00’te okulumuz çok amaçlı salonunda okulumuz öğretmeni Nihat KAYAR tarafından “Okul Başarısında Ailenin Rolü” konulu seminer düzenlenmiştir.

Seminere veliler ilgi gösterdiler. Semienr sonunda karşılıklı soru cevap ile velilerimiz konu hakkında bilgi sahibi oldular. Velilerimize katılımlardından, öğretmenimiz Nihat KAYAR'da emeğinden dolayı teşekkür ederiz.

Veli Akademileri projesi kapsamında 20.10.2023 Cuma günü saat 13.00’te okulumuz çok amaçlı salonunda okulumuz öğretmeni Nihat KAYAR tarafından “Okul Başarısında Ailenin Rolü” konulu seminer verilecektir.

Tüm veliler seminere davetlidir.

İstanbul İl Millî Eğitim Müdürlüğü'nün himayelerinde 2018-2019 eğitim öğretim yılında başlatılan, 2019-2020 eğitim öğretim yılında devam eden İstanbul Veli Akademileri eğitimleri; "Okul-veli arasında iletişim ve iş birliğini güçlendirmek, çocuğun eğitim ve gelişim süreçleri hakkında velileri bilgilendirmek, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sorumluluğunun bilincinde olarak bireyler yetiştirilmesine katkı sağlamak" amacıyla İstanbul'daki resmi okullarda öğrenim gören öğrencilerin velilerine yönelik olarak hazırlanmış okul merkezli veli eğitim projesidir.

Okul-veli iletişiminin güçlendirilmesi ile çocuklarımızın eğitim ve gelişim süreçleri hakkında anne-babaların bilinçlendirilmesine büyük katkılar sağlayan "İstanbul Veli Akademileri" Projesi kapsamındaki eğitim ve etkinliklerin 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılında da okulumuzda uygulanacaktır.

Konu ile ilgili ayrıntılı biligi web sayfamız üzerinden paylaşılacaktır.

Öğretmen Akademileri Projesi kapsamında, yeni öğretim programları açılmıştır. Öğretmen Akademileri ve Öğretmen Akademileri Atölyeleri ile ilgili başvurular istanbulakademi.meb.gov.tr adresinden yapılabilecektir..

Tüm öğretmenlerimize duyurulur.

"Veli Akademileri" Aralık ayı programı çerçevesinde, Barbaros Cami İmamı sayın Muhammed Hamdi KASAPOĞLU, yaşanabilir bir çevre, çevre bilinci ve israf konularında yapılması gerekenler ile ilgili bir konferans verdi.

Hocamıza ve katılımcılara teşekkür ederiz.

İstanbul Veli Akademileri Projesi kapsamında "Çevre Bilinci ve İsraf"  konusu ile ilgili seminerimiz  30 Aralık Pazartesi günü saat 11.00´de okulumuzda, Barbaros Cami İmamı Muhammed Hamdi KASAPOĞLU ´nun katılımıyla gerçekleşecektir. Veli akademisine kayıt yaptıran velilerimizin belirtilen gün ve saatte hazır bulunmalarını rica ediyoruz.

Veli Akademileri için henüz kayıt yaptıramayan velilerimiz müdürlüğümüze başvurup, kayıt yaptırabilirler.

Okulumuz öğretmenlerinden Serdal CANİK devam etmekte olduğu İl Milli Eğitim Müdürlüğü Öğretmen Akademileri bünyesindeki Müzik Akademilerinin bu haftaki seminerine katıldı. Müzik Akademisi'nde bu hafta Sayın Dr. AYLİN ŞENGÜN TAŞÇI'nın sunumu ile ÖRNEKLEMELİ TÜRK MÜZİĞİ TARİHİ semineri interaktif biçimde yapıldı.

Şişli Rehberlik Araştırma Merkezi'nden Rehberlik Öğretmeni sayın Recep Ali USTA tarafından velilerimize "İletişim Nedir?", "Etkili İletişimin Özellikleri Nelerdir?", "Çocukla İletişim Kurulurken Nelere Dikkat Etmeliyiz?" temasını içeren konferans verilmiştir.

Uzman Recep Ali USTA uygulama ve örneklerle etkileyici bir sunum gerçekleştirmiştir. Velilerimizin interaktif şekilde katılım gösterdiği konferans sonrasında olumlu dönüşler almamız, yaptığımız çalışmanın ödülü olmuştur.

İstanbul Veli Akademileri Projesi kapsamında "Aile İçi İletişim"  konusu ile ilgili seminerimiz 28 Kasım Perşembe günü saat 10.00´da okulumuzda, Psikolojik Danışma ve Rehberlik uzmanı sayın Recep Ali USTA´nın katılımıyla gerçekleşecektir. Veli akademisine kayıt yaptıran velilerimizin belirtilen gün ve saatte hazır bulunmalarını rica ediyoruz.

İstanbul Veli Akademileri Projesi kapsamında "Aile İçi İletişim" konulu seminerimiz 28 Kasım Perşembe günü saat 10.00 da okulumuz konferans salonunda gerçekleşecektir.

Tüm velilerimiz davetlidir.

"İSTANBUL VELİ AKADEMİLERİ" kapsamında siz değerli velilerimize okulumuzda her ay düzenli olarak seminer ve eğitimler düzenlenecektir.  Bu eğitimler sonunda sertifika alınacağından, düzenli katılım gerekmektedir. Katılım için en geç 06.11.2019 Çarşamba gününe kadar  okul idaresine müracaatınızı yapabilirsiniz.

Tüm velilerimizin katılımlarını bekliyoruz.

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü Öğretmen Akademileri kapsamında "Astronomi ve Uzay Bilimleri Akademisi" düzenlenmektedir. Bu kapsamda; Kadıköy Fenerbahçe Parkında 01 Kasım 2019 tarihinde 20.00 - 22.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek olan Teleskopla Gökyüzü Gözlemi ve Astronomi Sohbetlerine tüm öğretmenlerimizin gönüllülük esasına göre davetlidir.

Milli Eğitim Bakanlığımız ile Türkiye Zekâ Vakfı arasında gerçekleştirilen işbirliği kapsamında  öğretmenlerimize zeka oyunları eğitimine yönelik çalışmaların yapıldığı, bu kapsamda 18-22 Kasım 2019 tarihleri arasında da mahalli olarak Zeka Oyunları Uygulamaları Eğitimi Kurslarının düzenlenmesi belirtilmiş olup, Zeka Oyunları Uygulamaları Eğitimi Kursu yapılması planlanmaktadır.

Söz konusu kursa katılmak öğretmenlerimiz 28.10.2019 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Müdürlüğümüze başvurması gerekmektedir.

Okulumuz bünyesinde Veli Akademileri Eğitimi Projesi kapsamında velilerimize eğitim verilecektir.

İstanbul Öğretmen Akademileri ve Öğretmen Atölyeleri'ne son başuvru tarihi 25/10/2019'dir. Başvurular istanbulakademi.meb.gov.tr adresi üzerinden yapılacaktır.

Tüm Öğretmenlerimize duyurulur.

İstanbul Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen İstanbul Veli Akademileri eğitimleri, 2019-2020 eğitim öğretim yılında da devam ediyor.

Proje kapsamında okulumuz Bernar Nahum İlkokulu'nda da program açılacaktır.