Etiket Sonuçları: 1-B Etkinlik

Ock

Okumayı ,yazmayı öğrenen 1-B sınıfı öğrencileri öğretmenleri ile birlikte bir kutlama yaparak belgelerini aldılar.

1-B sınıfı öğrencileri , matematik dersinde ritmik sayma konusunu pekiştirmek için kendi yapbozlarını yaptı. Hem oynadılar ,hem de konuytu pekiştirdiler.

1-B sınıfı öğrencileri  , bu hafta görsel sanatlar dersinde pastel boya ile sınırlı boyama çalışmaları yaptı.

1-B sınıfı öğrencileri ''E'' sesini öğrendikten sonra evde ' e kurabiyeleri hazırladı. El becerilerini sergileyen 1-B sınıfı öğrencileri beslenme saatinde yaptıkları kurabiyeleri arkadaşlarıyla paylaştı.

1-B sınıfı öğrencileri ilk grup çalışmasını başarı ile gerçekleştirdi.

May

1-B sınıfı öğrencileri bu hafta Görsel Sanatlar dersinde kübizm etkinlikleri yaptı.

Nis

1-B sınıfı öğrencilere 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı ilk defa kutlayacakları için çok heyecanlılar. Bu hafta Hayat Bilgisi dersinde  Atatürk albümü yaptılar.Görsel Sanatlar dersinde de 23 Nisan konulu resim çalışması yaptılar.

Nis

1-B sınıfı öğrencileri ,  bu yıl  ilk kez 23 Nİsan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı ilk kez kutlayacakları için çok heyecanlılar.Heyecanlarını sizlerle paylaşmak istediler.

Nis

1-B sınıfı öğrencileri , heyecanla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı bekliyor.

Nis

1-B sınıfı öğrencileri Matematik dersinde "Kesirler" konusunu öğrendi.Bütün , yarım , çeyrek kavramlarını evde uygulayarak , öğrendiklerini pekiştirdiler.